Solplanet Napelem Inverter

A Solplanet

A Solplanet korábban az SMA és más globális napelem gyártók számára készített termékeket, azonban 2007 óta már saját termékpalettával is rendelkezik. A korábban megszerzett gyártási tapasztalatnak köszönhetően a Solplanet inverterek a hazai és nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak is maradandóan eleget tesznek.
AJÁNLATOT KÉREK

Solplanet napelem inverterek

A kínai Solplanet napelem inverterek az önellátó-energiatermelés költséghatékony megközelítését képviselik. Ezek az inverterek mindemellett olyan további előnyökkel is rendelkeznek, mint az alacsony tömeg, a könnyű telepíthetőség és a stabil és könnyen elérhető garancia- és szervizháttér.
Mire való az inverter?
Az inverter a napelem rendszer azon eleme, amely a napelem panelek által megtermelt egyenáramot alakítja át a háztartási gépek által használható váltóárammá. Funkciótól függően az inverter képes lehet továbbá a napelem panelek felügyeletére és hibaüzenetek küldésére is. Ez utóbbi esetben naprakész információval láthat el bennünket a rendszer állapotával kapcsolatban, amelyet a legújabb típusoknál már akár mobiltelefonunkról is kényelmesen figyelemmel kísérhetünk.

Solplanet inverter típusok

1. Egyfázisú Solplanet inverterek
Az "egyfázisú" azt jelenti, hogy a kimeneti áram egyetlen fázisú, tehát az inverter csak egy fázist állít elő a hálózati csatlakozáshoz.

A Solplanet egyfázisú invertereinek palettájába az ASW S és az ASW S-S széria modelljei tartoznak. Ezek az inverterek minimalista és felettébb elegáns megjelenésükkel tűnnek ki a többi inverter közül, amelyeket a Solplanet kimondottan a kisebb napelem rendszerek kiszolgálásához tervezett.

2. Háromfázisú Solplanet inverterek
A háromfázisú napelem inverter olyan eszköz, amely a napelemek által generált egyenáramot átalakítja át háromfázisú váltóárammá, hogy nagyobb teljesítményű ipari és háztartási gépek is használhatóak legyenek. Ezt az inverter típust a Solplanet már kimondottan nagyobb rendszerekhez tervezte.

A Solplanet háromfázisú napelem inverter típusai között az ASW T, az ASW LT és az ASW LT-G2 széria modelljeit találhatjuk meg, melyek már közepes vagy nagy teljesítménnyel és integrált DC kapcsolóval rendelkeznek. Természetesen a kiterjesztett Solplanet garancia lehetősége ehhez a kategóriához is elérhető.

3. Egyfázisú hibrid Solplanet inverter család
Az egyfázisú hibrid napelem inverter olyan eszköz, amely lehetővé teszi a napelemes rendszer összekapcsolását más energiaforrásokkal, például a meglévő elektromos hálózattal vagy akkumulátor szigettel, és szabályozza a rendszer energiaelosztását annak érdekében, hogy maximalizálja az önfenntartást és az energiatakarékosságot.

A Solplanet inverter előnyei

1. ISO 9001 minőségbiztosítás

A Solplanet inverterei IP65 (Ingress Protection), egyes esetekben akár IP66 szabványú védettséggel is rendelkeznek a fizikai behatásokkal szemben, amely lehetőséget biztosít mind a beltéri, mind pedig a kültéri elhelyezésre.

2. Csökkentett zajszint

A Solplanet napelem invertereinek egyes típusai 15 dB-nél alacsonyabb kibocsájtott zajszinttel is képesek üzemelni, amely így sokkal vonzóbbá teszi azok beltéri elhelyezését a még nagyobb környezeti behatások elleni védelem érdekében.

3. Távoli elérési lehetőség

A Solplanet inverterek rendkívül megbízhatóak és felhasználóbarátak. A beépített Wi-Fi és 4G modulok segítségével lehetőség nyílik az inverterek távoli monitorozására és az esetleges hibák időben történő diagnosztizálására. Az elérhető felhő-szolgáltatás, illetve applikáció révén az inverter által leolvasott valós idejű és archivált adatok is könnyen hozzáférhetőek és értelmezhetőek.

4. Akkumulátor csatlakoztatási lehetőség

A hibrid egyfázisú Solplanet napelem inverterekhez, mint amilyen például az ASW3000H-S és az ASW5000H-S inverterek, a napenergiából nyert elektromos áram tárolásához akkumulátort is csatlakoztathatunk, amelyek akár 2500 W töltési teljesítménnyel is rendelkezhetnek.

5. Solplanet inverter garancia

Mindegyik Solplanet inverterhez 10 év alapgarancia jár.

Melyik invertert javasoljuk?

Az inverter választás összetett feladat. Függ egyfelől a telepítés helyszínének adottságaitól, másfelől befolyásolják a saját elképzeléseid és igényeid is. Éppen ezért a Solar Welt először is helyszíni szemlét tart, ahol átbeszéljük mire is van szükséged, illetve mire van lehetőség. Szakértőink már ezeknek megfelelően készítenek telepítési tervet, melyben már konkrét napelem inverter típust is javasolnak neked.

Amennyiben kérdésed merülne fel a Solplanet napelem inverterekkel kapcsolatban vagy rendszertelepítési tanácsra lenne szükséged, lépj velünk kapcsolatba! A Solar Welt szakemberei szívesen válaszolnak minden kérdésedre!

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat vagy kérdés esetén keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.
Dóber Krisztián

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP    Minden jog fenntartva. © Solar Welt Kft.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram