Huawei napelem inverterek

A Huawei márkát nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a mobiltelefonok piacáról már régóta jól ismerjük. A SUN2000 napelem inverterrel a cég azonban már a megújuló forrásból származó energiatermelés piacán is megvetette a lábát. Ahogyan egyéb elektronikai eszközeivel kapcsolatban is megszokhattuk már, a Huawei napelem invertereit is az intelligencia, a hatékonyság és a megbízhatóság jellemzi.
A cég nyilvánvalóan erős technológiai hátterének köszönhetően számos újítással reformálta meg a napelem inverterek iparágát és közkedveltségének köszönhetően termékei már több mint 170 országban elérhetőek.
AJÁNLATOT KÉREK

Milyen szerepet tölt be egy inverter?

A napelem inverter egy multifunkcionális elektronikai eszköz. Elsődleges funkciója, hogy a napelem panelek által megtermelt egyenáramot (DC – Direct Current) háztartási és ipari gépeink működtetésére alkalmas váltóárammá (AC – Alternating Current) alakítsa.
Másodlagos funkciója lehet, hogy folyamatosan nyomon követi a napelem panelek energiatermelését, illetve működését, így az esetleges meghibásodások vagy teljesítménycsökkenések valós időben észlelhetőek lesznek, segítve ezzel a probléma lokalizálását és csökkentve az energiatermelés nélküli időszakokat.

A Huawei napelem inverter előnyei

1. Magas szintű fizikai védelem

A Huawei napelem inverterek típustól függően IP65-ös vagy IP66-os védelmi besorolással rendelkeznek, így míg az előbbi esetén a por és a nedvesség elleni védelem a fontos, addig az utóbbi esetében az inverterekben már a magasnyomású vízsugár és az 1 milliméternél kisebb szilárd tárgyak sem tudnak kárt tenni. Alkalmazási területtől függően ezekkel a védelmi szabványokkal rendelkező inverterek már kültéren is bátran elhelyezhetőek.

2. Biztonságos működés

A Huawei egy úgynevezett RCMU (Residual Current Monitoring Unit) technológiát alkalmaz, amely képes észlelni a rendszerből szivárgó elektromosságot és amennyiben ez a helyzet állna elő, egy jelzés kíséretében leállítja a teljes rendszer működését, így elejét véve a komolyabb problémák kialakulásának és a rendszer károsodásának.

A Huawei napelem inverterek továbbá rendelkeznek II-es szintű egyen- és váltóáram túlfeszültség védelemmel is, amely egy további biztonsági funkciót jelent a rendszer számára a hálózat és az arra csatlakoztatott háztartási és ipari gépek számára.

3. Intelligens felügyelet

A Huawei napelem inverterek több napelem-panel hálózatot is képesek egyidejűleg monitorozni, így 400 Voltos hálózaton – ahol az európai szabvány 98,0 % hatásfokot ír elő – akár 98,6 %-ot képesek teljesíteni!

4. Egyszerű telepíthetőség, alacsony zajszint

A Huawei napelem inverterek kis méretüknél és alacsony tömegüknél fogva nemcsak hogy esztétikus megjelenéssel bírnak, de az utóbbinak köszönhetően megkönnyítik a telepítést is. Az optimális működés érdekében minden Huawei inverter saját hűtőegységgel rendelkezik, azonban a gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy készülékei a lehető legcsendesebben működjenek.

5. Intersolar 2019-es termékdíj

És, ha mindez még mindig nem hatott volna kellőképpen meggyőzően, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Huawei SUN2000 napelem inverterek műszaki színvonalát a iparág a 2019-es Intersolar termékdíjjal is elismerte.

Ez a díj többek között annak köszönhető, hogy a Huawei fáradhatatlanul dogozik termékei innovációján, felhasználóbarát kezelhetőségén és megbízhatóságán.

Melyik napelem invertert válaszd?

A megfelelő napelem inverter kiválasztása nem egyszerű feladtat, több éves tapasztalatot és szakmai tudást igényel, ezért napelem rendszer telepítése esetén feltétlenül vedd igénybe egy szakember segítségét, így biztos lehetsz abban, hogy, olyan invertert fogsz választani, amely mind a rendszerednek, mind pedig saját igényeidnek tökéletesen meg fog felelni!

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat vagy kérdés esetén keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.
Dóber Krisztián

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP    Minden jog fenntartva. © Solar Welt Kft.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram