fbpx
1. A Solar Welt Kft. a megadott adatokat kizárólag a Partner által igényelt szolgáltatás tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítése, számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése, illetve kapcsolattartás céljából kezeli, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.


2. A Solar Welt Kft. a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi, a megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó Partner felel.


3. A Solar Welt Kft. gondoskodik az adatok biztonságáról, mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és megváltoztatását. Továbbá kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik Felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére. A Solar Welt Kft. az adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződésből származó jogainak és kötelezettségeinek az érvényesítése érdekében ez szükséges, illetve az adatok hatóságok részére történő átadását jogszabály, vagy jogerős hatósági, illetve bírósági határozat rendeli el.
VISSZA A FŐOLDALRA
Minden jog fenntartva. © Solar Welt Kft.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram